Marketing

Klanten bereiken, jouw verhaal vertellen, herkend en gevonden worden? Contact maken en verkopen? Dat kan, met een goed marketingconcept én een efficiënte uitvoering.

Wil je dat meer klanten jou vinden, maar weet je nog niet hoe?
Hoe meer klanten jou en jouw bedrijf weten te vinden, hoe beter. Maar hoe je dat het beste kunt doen? Ik help je daarbij. Als ervaren marketeer vertaal ik jouw wensen in concrete marketingplannen en sterke concepten die praktisch en uitvoerbaar zijn. Passend bij jou en jouw bedrijf. En heb je hulp nodig bij de uitvoering? Ook daarvoor kun je bij mij terecht.

Of wil je jouw marketingactiviteiten effectiever laten zijn?
Wil je dat er eens met een frisse maar ervaren blik naar jouw marketingactiviteiten en website gekeken wordt? Met de ‘Praktische Marketing Analyse’ help ik je om jouw marketinginspanningen net even wat scherper neer te zetten. Samen bekijken we welke activiteiten je al hebt ondernomen en ik geef praktische en complete tips waarmee je effectiever jouw klanten bereikt.

Wat je mag verwachten
Van idee naar strategie tot en met de uitvoering. Complete concepten of een enkele advertentie. Voor online en offline. En altijd praktisch, concreet en goed geregeld. Dat is wat je krijgt als je mij inhuurt voor een marketingopdracht. Een compleet overzicht van de marketingdiensten die ik aanbied, vind je hier.

Even proberen?
Wil je eerst wel eens weten wie ik ben en wat ik voor jou kan betekenen? Geen probleem. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en wat jouw wensen op het gebied van marketing zijn. Je ervaart dan zelf wat je aan mij hebt, wat mijn input kan zijn en welke ideeën ik heb. En in dit gesprek krijg je zeker en vast een handige tip waar je wat aan hebt.

Meer weten?
Bel of mail mij en dan praten we eens verder.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: