Tekstschrijven

“Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden” hoor je vaak. En dat klopt. Want 1.000 woorden is heel veel en er zijn er maar weinig die dat lezen. Zeker online.

Maar teksten zijn wel nodig. We willen vaak toch meer weten over een dienst of product. En een plaatje alleen is dan niet genoeg. Online wordt uw bedrijf niet eens gevonden met alleen maar plaatjes. Wat je nodig hebt, zijn teksten die evenveel of nog meer zeggen dan die 1.000 worden, maar dan wel met minder tekst.

Effectieve teksten die jouw doel bereiken
Een korte, krachtige tekst die begrepen wordt en die raakt. Dat zijn de teksten die ik voor jou schrijf. Zakelijk en duidelijk of pakkend en gevoelig. Net hoe je het wilt, maar wel altijd vanuit een concept. Zo schrijf ik mijn teksten. Eerst bedenken hoe we jouw wensen gaan realiseren en dan aan de slag. Zo krijg jij teksten die hun doel bereiken, of eigenlijk jouw doel. Effectieve teksten dus. Dat is nou het voordeel van een tekstschrijver die ook marketeer is.

Wat ik voor jouw bedrijf kan schrijven…
Ik schrijf onder andere:
* webteksten,
* direct mail,
* pitches,
* folders,
* flyers,
* brochures,
* catalogi,
* nieuwsbrieven,
* e-zines,
* e-mailteksten,
* presentaties en
* columns.

 Ik schrijf voor online en offline. En wil je dat ik ook rekening houd met SEO zodat jouw bedrijf gevonden wordt door zoekmachines? Ook dat is voor mij geen enkel probleem.

Meer weten of eens kennismaken? Dat kan!
In mijn portfolio op mijn site kun je zien welk werk ik eerder al heb opgeleverd. En bij referenties lees je hoe andere bedrijven mij waarderen. Wil je liever eens persoonlijk kennismaken? Bel of mail mij dan voor een vrijblijvend gesprek in Aalsmeer of bij jou op kantoor en wie weet wat ik ook voor jou en jouw bedrijf kan betekenen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: