Over Jolanda

Ik ben Jolanda van Beek, tekstschrijver en marketeer. Met Studio Awen, een tekst- en marketingbureau, help ik bedrijven om hun klanten te bereiken via praktische marketing, pakkende teksten en sterke concepten.

Ik help bedrijven klanten te bereiken met onder andere:
* schrijven van (web)teksten
* SEO
* praktische marketinganalyse
* marketingconcepten
* social media marketing
* herschrijven en redactie
* direct en digitaal marketingadvies
* slimme marketingtips
* vertalen van marketingteksten E-N

Tekstschrijven en marketing, een handige combinatie
Klanten bereik je met communicatie, met pakkende teksten dus, met slimme marketing en sterke concepten. Daarom is de combinatie van tekstschrijver en marketeer zo handig. Want ik lever mijn opdrachtgevers teksten en concepten die gewoon werken. Voor jou, omdat ze jouw klanten raken.

Als marketeer met meer dan 15 jaar ervaring bedenk ik concepten die praktisch en uitvoerbaar zijn en waarmee bedrijven hun klanten bereiken. Dat lukt omdat ik altijd denk vanuit de klant. En dat is natuurlijk ook heel handig bij het schrijven van teksten. Als tekstschrijver schrijf ik voor online en offline, pakkend en effectief en altijd gericht op de klant.

Jolanda van Beek, tekstschrijver, marketeer en…
Als afgestudeerd Economisch-Linguïst begon ik mijn loopbaan bij een direct marketing-bedrijf. Mijn passie voor marketing is daar ontstaan, mijn liefde voor taal was er altijd al. Maar pas als marketeer begon ik ook steeds meer teksten te schrijven. In de verschillende marketingfuncties bij de meest uiteenlopende bedrijven in Nederland en de V.S., ging ik altijd voor praktische marketing met concrete resultaten. En daar hoort effectieve communicatie bij. Ik begon met het herschrijven van teksten om ze effectiever te laten zijn, om de klant te raken. Later ging ik steeds meer teksten zelf schrijven. En uiteindelijk ben ik voor mezelf begonnen om dat te doen waar ik het meeste energie van krijg: ondernemers helpen in het bereiken van hun klanten met praktische marketing, pakkende teksten en sterke concepten.

En als je mij inhuurt?
Huur je mij in voor een klus, dan ervaar je zelf dat ik erg praktisch ben. Ik lever concrete output, geef praktische, slimme adviezen, stel kritische vragen maar kom ook met verfrissende ideeën. Ook ben ik een sterke conceptdenker, snel en accuraat. Daarnaast denk ik altijd mee met mijn klanten, ook als ze nog geen klanten zijn (dat merk je vast al in een kennismakingsgesprek). En niet onbelangrijk, veel vinden het prettig samenwerken met mij.

En jij, wie ben jij? Ik leer jou en jouw bedrijf graag kennen. Dan ervaar je meteen wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen. Bel me op 06 – 42 61 78 78 of mail me (jolanda@studioawen.nl) zodat we persoonlijk kennis kunnen maken. Ik maak graag tijd voor jou vrij!

Meer weten?  Op mijn Linkedin-profiel lees je nog meer over wat ik heb gedaan en wat anderen van mij vinden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: